Baze Rubber

Promotia se termina in

  • Zile
  • Ore
  • Min
  • Sec

Rubber Base de la Tienda sunt recomandate atât pentru oja semipermanentă, cât și pentru gelurile UV. Bazele noastre rubber sunt disponibile în culori vii sau pastelate, cu un aspect mat sau dimpotrivă, foarte strălucitoare, cu mult sidef și sclipici. Manichiura realizată cu aceste geluri de unghii este ideală de purtat în vacanță, dar și la birou.

Gelurile Rubber Base rezistă pe unghii până la șase săptămâni, datorită aderenței lor perfecte și elasticității extraordinare, dar pot fi îndepărtate ușor cu soluții speciale de curățarea a unghiilor sau cu acetonă.

Cum se aplică Rubber Base pe unghii?

Bazele rubber de la Tienda nu necesită aplicarea altei baze pentru pregătirea unghiei și datorită vâscozității lor permit o modelare fără efort a apexului. În plus, în timpul aplicării, ele nu curg înspre cuticule, oferind astfel manichiurii un aspect foarte profesional. Pentru cele mai bune rezultate, înainte de aplicarea oricărei nuanțe din gama Rubber Base se pilește mai întâi unghia pentru îndepărtarea luciului natural al acesteia, se aplică apoi Dehydrator și Primer Non Acid, iar la final Ruber Base. Primul strat trebuie să fie subțire și uniform, iar cel de-al doilea mai gros.

Avantajele oferite de bazele Rubber Base

Principalul avantaj pe care îl oferă  Rubber Base este flexibilitatea. De asemenea, și puterea de aderență la suprafața unghiei a acestor geluri este una deosebită, lucru pentru care manichiura realizată cu ele rezistă foarte bine în timp și are un aspect impecabil.

Rubber Base vs o bază obișnuită pentru manichiură

Gelurile Rubber Base pot fi folosite ca bază pentru orice tip de ojă și au o consistență mai fluidă decât bazele obișnuite, ceea ce le face mai simplu de aplicat. Pe de altă parte, ele sunt suficient de dense astfel că modelarea apexului este facilă. Acest lucru îl poți observa ușor și după modul în care bazele aderă la pensulă, părând la prima vedere că sunt lipite de aceasta

Produs adaugat in lista pentru comparare

Continuarea navigarii pe pagina www.gelaxyo.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate