LIVRĂRI INTERNAȚIONALE

Anunț: Din motive independente de voința noastră momentan nu putem onora comenzile din UK (Marea Britanie)!

În acest moment cercetăm posibilitățile și vom relua livrările de îndată ce vom identifica un transportator capabil să ofere serviciul de livrare la un tarif rezonabil pentru dumneavoastră!

Vă mulțumim pentru înțelegere! 

Între timp puteți comanda produsele noastre in UK din magazinele : The Nail Master Shop & Academy si Empire Nails London

 

 

EFECTUAȚI LIVRĂRI ÎN AFARA ROMÂNIEI?

Încă de la înființarea noastră din 2011 am primit și onorat foarte multe solicitări din partea clienților care trăiesc și își desfășoară activitatea în afara țării.

Așadar am căpătat multă experiență cu aceste livrări și putem onora și comanda dumneavoastră, cu livrare la ușă prin curier, în decurs de câtva zile lucrătoare!

EFECTUAȚI LIVRĂRI ȘI ÎN ȚARA ÎN CARE LOCUIESC EU?

Înainte de a plasa comanda vă rugăm să verificați lista țărilor în care efectuăm livrări:

Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru,  Croaţia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ţările de Jos și Ungaria.

Ne pare rău dar nu livrăm în UK (Marea Britanie), Irlanda, Islanda, Norvegia, Elveția, Republica Moldova și în alte țări din afara Uniunii Europene. În acest caz vă recomandăm să faceți comanda prin intermediul unei persoane care locuiește în România.

CÂT COSTĂ TRANSPORTUL?

Tariful de transport este de 95 lei pentru țările din zona I, 125 lei pentru țările din zonele II-III și 295 lei pentru Zona IV (Cyprus).

NOU! Transportul este GRATUIT pentru țările  din zona I la comenzi mai mari de 1200,00 lei , iar pentru țările din zonele II-III la comenzi mai mari de 2000,00 lei!

Aflați zona țării dv. din tabelele de mai jos:

Zona I

Austria
Bulgaria
Czech Republic
Greece
Hungary
Italy
Malta
Poland
Slovakia
Slovenia

Zonele II-III

Belgium
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Latvia
Liechtenstein
Lithuania
Luxemburg
Netherlands
Portugal
Spain
Sweden

Ce spun clienții

Zona IV

Cyprus

CUM EFECTUEZ PLATA?

Puteți efectua plata prin urmatoarele mijloace:

1) Pe site, direct cu cardul, în momentul finalizării comenzii

2) Prin transfer bancar în contul IBAN

  • TIENDA INTERNATIONAL S.R.L.
  • RO59 BTRL 0440 4202 5653 46XX
  • BANCA TRANSILVANIA BUCUREȘTI
  • BIC/SWIFT CODE: BTRLRO22

3) Prin PayPal, folosind pentru transfer adresa: office@tienda.ro

4) Prin WESTERN UNION, MONEYGRAM sau alte sisteme de transfer al banilor de acest tip.

POT PLĂTI RAMBURS LA PRIMIREA COLETULUI?

Din păcate curierul internațional nu vă poate oferi serviciul de plată ramburs, așadar această opțiune nu este disponibilă. Vă rugăm să alegeți una din metodele de plată prezentate mai sus!

DE UNDE ȘTIU CÂT AM DE PLATĂ?

În cazul în care plătiți cu varianta 1 (cu cardul) sistemul calculează valoarea coșului și vă afișează totalul comenzii.

În cazul în care doriți să plătiți cu variantele 2, 3 sau 4 descrise mai sus, mai întâi finalizați comanda alegând varianta "plata ramburs". În acest fel veți putea finaliza comanda fără să fie nevoie să introduceți datele cardului (deși nu putem oferi plată ramburs pentru expedierile în afara României). În urma primirii comenzii noi vom întocmi factura și vi-o expediem prin email. Veți efectua plata conform acelei facturi!

AM DOAR CARD ÎN EURO/GBP, ÎN ACEST CAZ CUM FAC PLATA ÎN RON?

Nu trebuie să vă faceți griji în această privință. Banca dumneavostră va face automat conversia în RON și va retrage de pe card sau din cont suma corespunzătoare în euro sau pounds.

AM PLĂTIT CU CARDUL, DAR AM UITAT SĂ ADAUG TAXA DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL, CE POT FACE?

Gasiți taxa de transport  pe link-ul de mai jos, adăugați-o în coș și finalizați încă o comandă doar cu această taxă. Noi o vom găsi și o vom adăuga pe factura dumneavoastră, după care vom preda coletul curierului! Dacă nu știți ce taxă să adăugați vă rugăm să ne contactați!

Link Taxă de transport internațional -95lei (Italia, Cipru, Grecia, vezi tabelul de mai sus)

Link Taxă de transport internațional -125lei ( Franța, Belgia, Spania, Portugalia, Germania, vezi tabelul de mai sus)

DE UNDE ȘTIU CÂND ÎMI SOSEȘTE COLETUL?

În momentul expedierii coletului vă vom transmite prin email un număr de urmărire, astfel că dumneavostră veți putea verifica parcursul coletului în fiecare moment.

CUM ÎMI SOSEȘTE COLETUL, TREBUIE SĂ MERG UNDEVA SĂ ÎL RIDIC?

Coletul vă va fi livrat de către un curier al firmei de curierat internațional GLS chiar la adresa pe care ați menționat-o în comandă. Cu câteva ore înainte veți primi un SMS sau apel telefonic prin care vi se va aduce la cunoștință ora livrării. În cazul în care nu sunteți la adresă puteți suna înapoi la acel număr pentru a discuta cu curierul.

MAI AM ȘI ALTE NELĂMURIRI, MĂ PUTEȚI AJUTA?

În cazul în care doriți informații suplimentare vă rugăm să ne contactați prin email la adresa office@tienda.ro.

Vă vom răspunde în cel mai scut timp posibil!

Vă mulțumim!

Produs adaugat in lista pentru comparare

Continuarea navigarii pe pagina www.gelaxyo.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate