Acrylgel

Promotia se termina in

  • Zile
  • Ore
  • Min
  • Sec

Acrylgelul, cunoscut și sub numele de polygel, este un produs revoluționar, cu ajutorul căruia se pot obține manichiuri perfecte. De asemenea, el permite modelarea formei unghiilor în voie, fără a sta cu ochii pe cronometru, deoarece el nu se usucă la aer precum acrilul, și nu curge de pe unghii ca gelul UV. Polimerizați doar când ați terminat de modelat forma perfectă! Astfel că nu trebuie să vă mai limitați la caracteristicile naturale ale unghiilor dumneavoastră, puteți obține unghii perfecte, indiferent de cât de darnică s-a dovedit natura.

Avantajele utilizării acrylgelului pentru modelarea unghiilor

Acrylgelul îmbină avantajele acrilului cu cele ale gelului fiind la fel de ușor de modelat ca primul produs, dar având o rezistență sporită, ca cel de-al doilea. Din păcate, nu toți am fost înzestrați cu unghii puternice și cu o formă rafinată, dar produsele acrylgel echilibrează balanța în favoarea celor care pun un accent deosebit pe manichiura lor, permițând oricui să obțină o manichiură cu un aspect perfect. Datorită consistenței sale, orice acrylgel se dozează ușor și se modelează rapid, mai ales de cineva cu experiență în utilizarea acrilului.

Cum se modelează unghii perfecte cu acrylgel?

În primul rând, atunci când folosiți acrylgel, ar fi bine să purtați mănuși din latex pentru a vă proteja pielea mâinilor.Acrylgelul nu trebuie folosit pe toată suprafața unghiei, ci poate fi folosit doar pe vârful acesteia, pentru a crea forma dorită. De asemenea, merită să menționăm faptul că acest tip de gel se polimerizează foarte rapid, motiv pentru care permite realizarea unor unghii perfecte, într-un timp scurt. Instrucțiunile exacte de utilizare ale fiecărui produs acrylgeldin gama Tienda se găsesc pe paginile de prezentare ale fiecăruia din acestea.

Este atât de simplu să obții o manichiură perfectă cu acrylgel!

Timpul de execuție al unghiilor tehnice este redus la minim atunci când se folosește acrylgel pentru manichiură. Acesta nu curge și nici nu cauzează arsuri, fiind foarte ușor de modelat. De asemenea, datorită compoziției sale chimice, acrylgelul (polygelul) nu are un miros neplăcut pentru că nu conține monomer, însă densitatea sa permite crearea unor unghii foarte subțiri, extrem de ușoare și cu un aspect absolut natural.

Produs adaugat in lista pentru comparare

Continuarea navigarii pe pagina www.gelaxyo.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate