Accesorii manichiura

Promotia se termina in

  • Zile
  • Ore
  • Min
  • Sec

Manichiura este o artă. Fără produsele, echipamentele și accesoriile potrivite ar fi foarte dificil să obțineți o manichiură profesională și cu un grad de complexitate ridicat. Fiecare produs, aparat și accesoriu are rolul său binedefinit și prin funcțiile sale este absolut indispensabil atât profesioniștilor, cât și amatorilor.

Ce fel de accesorii pentru manichiură sunt necesare pentru a obține rezultate profesionale?

Dacă aveți deja gelurile UV și aparatele necesare pentru realizarea manichiurii, mai aveți nevoie de câteva accesorii care să vă ajute să definitivați rezultatele obținute. De exemplu, aici putem vorbi despre o chiuretă profesională, un clește de cuticule sau un clește de pedichiură cu ajutorul cărora se pot îndepărta cuticulele pentru a obține o suprafață de lucru cât mai mare și mai uniformă pe unghia naturală. Printre accesorii veți regăsi și instrumentele Gelaxyo, precum cleștele pentru cuticule sau forfecuța pentru cuticule.

Tot la acest capitol putem vorbi despre un creion corector cu ojă. Cu toate că este simplu și convenabil, un astfel de instrument asigură obținerea unor rezultate perfecte, fără ojă împrăștiată în jurul unghiei.

Dacă dețineți un salon de manichiură și nu investiți în astfel de unelte doar pentru uz personal, vă mai poate fi de folos și un catalog de prezentare a culorilor pentru gelurile UV pe care să-l arătați clientelor, dar și un bol pentru manichiură. La fel de util v-ar putea fi și niște botoși de protecție pentru a păstra curățenia din salon.

Nu în ultimul rând, rezervele tip bandă pentru pile, de diferite granulații, trebuie să se găsească în arsenalul oricărei pasionate de manichiură.

Toate aceste tipuri de accesorii, precum și multe alte echipamente și produse speciale pentru manichiură și pedichiură, le puteți găsi la Tienda. Prin colecția noastră de produse ne-am propus să vă punem la dispoziție toate lucrurile necesare pentru o manichiură așa cum vă doriți, dar și o experiență de shopping extraordinară.

Produs adaugat in lista pentru comparare

Continuarea navigarii pe pagina www.gelaxyo.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate