CE ESTE AFILIEREAProgram Afiliere Tienda

Aici vă prezentăm primii pași pe care îi puteți face în marketingul afilat, care sunt avantajele lui și de ce reprezintă o oportunitate și pentru dumneavoastră!

De ce afilirea reprezintă o oportunitate pentru dv? Vă rugăm să răspundeți la următoarele întrebări:

Doriți o vizibilitate mai bună pentru postările dv. pe Facebook, Instagram, Youtube, etc? 

Doriți să vă îmbunătățiți imaginea profesională sau modul în care vă percep ceilalți (colaboratorii, clienții, prietenii)?

Doriți să obțineți un câștig suplimentar?

Dacă răspunsurile dv sunt „DA”  atunci afilerea este o opțiune pe care trebuie să o luați în considerare!

Afilierea  este o formă de colaborare platită direct proproțional cu rezultatele obținute. Tienda plătește celor care promovează produsele un procent din vânzările generate de către aceștia.

Tienda oferă afiliaților instrumentele de promovare a produselor și de calcul al comisioanelor obținute.

Comisioanele obținute- recompensele - se strâng în contul de client  -  la secțiunea ”Recompensele mele”.

Avantajele sunt reciproce, afiliații primesc recompense direct proporționale cu comenzile generate, iar Tienda primește comenzi în urma activității afiliaților!

DE CE SĂ TE AFILIEZI CU TIENDA

Pe lângă realizarea unor comisioane, afilierea cu un brand de succes contribuie la mărirea prestigiului personal. Observăm zi de zi în social media tehnicieni care au reușit să devină foarte cunoscuți și să devină adevărate repere profesionale prin asocierea cu anumite branduri!

ESTE NECESARĂ O PREGĂTIRE SPECIALĂ PENTRU AFILIAȚI?

Multe persoane cred că afiliatul de succes trebuie să posede cunoștințe deosebite de marketing sau din zona IT. 

Aceasta era adevărat în urmă cu mai mulți ani, între timp sistemele IT au evoluat și au facut afilierea la fel de simplă precum folosirea contului de Facebook.

Sistemul nostru este extrem de ușor de utilizat! Singurele cerințe sunt buna cunoaștere a produselor și dorința de învăța lucruri noi!

CUM TE AFILIEZI CU TIENDA

Recomandările făcute altor persoane să cumpere produse presupun, în primul rând, ca dv. să aveți experiență cu produsele noastre!

Dacă vă aflați în această stuație veți observa pe paginile Tienda invitații de a vă înscrie în programul de afiliere!

Ca să vedeți invitațiile trebuie să fiți logat(ă) în contul de client Tienda.ro.

Dacă doriți accelerarea procedurii de înscriere, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos ș să completați câteva detalii despre dv. care să ne permită să vă cunoaștem mai bine - ce fel de cursuri de specialitate ați absolvit și când, să ne oferiți legături către conturile dv. sociale de Facebook, Instagram, TikTok, Youtube (dacă aveți):

Apasă aici -> Accesează Programul de Afiliere Tienda!

CARE ESTE VALOAREA COMISIOANELOR?

La fiecare produs din magazinul Tienda este afișată valoarea comisionului pe care îl obțineți dacă cineva cumpără folosind link-ul dv. de afiliat. Cu cât valoarea produsului este mai mare cu atât comisionul este mai mare! Comisionul se acordă când clientul finalizează comanda. Comisionul se acordă o singură dată pentru fiecare produs recomandat și cumpărat prin link-ul de afiliat. Dacă mai mulți clienți folosesc link-ul dv. de afiliat veți primi comisioane de la toate comenzile plasate de acei clienți.

CE ESTE UN LINK AFILIAT?

Link-ul afiliat este adresa de internet a produsului + un cod unic care vi se atribuie doar dv. În acest fel putem să analizăm fiecare comandă și să acordăm recompensa afiliatului care a generat-o!
Nu trebuie să vă faceți griji, veți găsi ușor la fiecare produs link-ul afiliat personalizat cu codul dv! Tot ce aveți de făcut este să-l copiați și să-l distribuiți în recomandările dv!

CUM SE UTILIZEAZĂ LINK-URILE AFILIATE?

Postați link-urile afiliate oriunde vă bucurați de o audiență semnificativă: pe pagina dv. de  Facebook,  în grupuri de discuții Facebook, pe TikTok, pe blogul dv., pe canalul dv. Youtube (dacă aveți), le puteți expedia prietenilor chiar și prin messenger, whatsapp, sms și alte canale de comunicație.

Când postați link-ul afiliat adăugați o imagine cât mai sugestivă din care să rezulte utilizarea produsului, descrieți modul de lucru cu produsul.

Explicați de ce vă place produsul, cum v-a ajutat în munca dv și de ce credeți că și alte persoane îl vor iubi la fel de mult ca și dumneavoastră!

Apasă aici -> Exemple practice de utilizare!

CUM SE POT UTILIZA COMISIOANELE

Comisioanele recompensă se adună în contul dv. de client . În momentul în care valoarea recompenselor  devine mai mare sau egală cu valoarea unei comenzi pe care doriți să o finalizați, plata cu recompense va fi afișată la Metodele de plată a comenzii!

Restul care depășește valoarea vă rămâne în cont și îl puteți folosi la achitarea comenzilor viitoare!

ALTE RESURSE:

Vedeți: Comisioane obținute

Produs adaugat in lista pentru comparare

Continuarea navigarii pe pagina www.gelaxyo.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate