Aparate electrice

Promotia se termina in

  • Zile
  • Ore
  • Min
  • Sec

În magazinul nostru veți găsi o gamă variată de echipamente și aparatură unghii potrivită atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori, ușor de folosit și de o calitate superioară. Multe femei preferă să meargă la salon când vine vorba de manichiura lor, mizând astfel pe creativitatea, talentul și în primul rând experiența profesionistelor în construcția unghiilor. De aceea, și aparatura utilizată este importantă pentru a avea un rezultat excelent.

De ce fel de aparatură de unghii ai nevoie pentru o manichiură profesională?

Un obiect absolut indispensabil pentru specialiștii în manichiură și amatori este lampa pentru unghii. Există mai multe tipuri de lămpi, cu temporizator, cu ventilator, cu tuburi sau cu LED-uri, cu tehnologii care mai de care mai avansate, însă scopul acestora este același, acela de a grăbi uscarea produselor folosite pentru construcția unghiilor.

Un alt produs din categoria celor esențiale este freza electrică. Aceasta poate fi folosită cu diferite tipuri de capete și se utilizează atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură. Una din cele mai populare freze electrice de pe websiteul nostru este pila electrica Strong 210 originala adusa direct de la producator.

Nu în ultimul rând, un salon de manichiură, profesional sau de acasă, are nevoie și de un aspirator întrucât prafurile acrilice emană o cantitate foarte mare de praf care poate conține și substanțe iritante. Astfel, la orice lucrare, înainte de a lăsa ca acest praf să se răspândească în încăpere, este bine să aveți la îndemână un aspirator mic și silențios pe care să-l folosiți cu ușurință.

De asemenea, este recomandat să utilizați și un sterilizator profesional cu ajutorul căruia să curățați în profunzime echipamentele folosite. Astfel veți putea avea parte de o manichiură la cele mai ridicate standarde.

Toate aceste aparate profesionale și multe altele, le puteți găsi în magazinul nostru Tienda.

Produs adaugat in lista pentru comparare

Continuarea navigarii pe pagina www.gelaxyo.ro semnifica acordul dumneavoastra si intelegerea in integralitate a Politicii de Confidentialitate